Побойници, спипан крадец от ТИР, „напушени“ шофьори

24-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на наркотично вещество и алкохол, е бил задържан за срок до 24 часа, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 5 март около 00.55 часа на ул. „Райко Жинзифов“ в областния град полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Алфа Ромео“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на кокаин, а тестът с дрегер отчел 0.53 промила. Униформените придружили мъжа до ЦСМП, там той дал кръвна проба за изследване за алкохол, но отказал проба за изследване за употреба на наркотични вещества. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство.

33-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на наркотици, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 4 март около 13.55 часа в кв. Нов път“ полицейски служители проверили лек автомобил „Рено Клио“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата реагирала положително на канабис и амфетамин. Тестът с дрегер не е отчел наличие на алкохол. Униформените придружили мъжът до ЦСМП, там той дал проби за медицинско изследване. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

35-годишен жител на с. Флорентин е бил задържан в полицейския арест за причиняване на телесна повреда. Вчера, към 17.03 часа на тел.112 постъпил сигнал за възникнал словесен спор и последвало сбиване между трима мъже на улица във видинския кв. „Кумбаир“. При физическия сблъсък помежду им 35-годишният нанесъл удари с нож на единия от опонентите си. Пострадалият – 38-годишен, е бил прегледан в ЦСМП. Медиците констатирали фрактура на десен показалец и порезни рани в областта на дясната буза и пръстите на дясната ръка. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129 от Наказателния кодекс.

На 3 март с полицейска мярка за срок до 24 часа в РУ-Белоградчик е бил задържан 32-годишен жител на с. Медовница. Същия ден мъжът извършил кражба на вещи от турски влекач „МАН“, претърпял пътен инцидент в селото. Обект на посегателството били топове плат, транспортирани в товарния автомобил. Инкриминираните вещи били иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава.

На 3 март около 17 часа в областния град полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 22-годишен водач от с. Жеглица. Униформените установили, че регистрационните табели на колата са издадени за друго МПС. По случая е образувано бързо производство.

На 5 март около 19.03 часа на тел.112 постъпил сигнал за кражба на муфа на оптичен кабел – фирмена собственост, в района до пътен възел Видин – Новоселци. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 4 март в 22.13 часа постъпил сигнал за запалени контейнери за смет на ул. „Екзарх Йосиф I“ в областния град. Пламъците унищожили три пластмасови контейнера, спасени били паркираните в близост две леки коли. Причината – небрежност при боравене с открит огън.

На 5 март в 23.21 часа постъпил сигнал за пожар в гараж на ул. „Митрополит Кирил“ в областния град. Пламъците унищожили дървен шкаф и опушили 60 кв.м стени. Причината – късо съединение. Спасени били шкафове с хранителни продукти, бяла и черна техника.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!