Хванати крадец, напушен шофьор от Русе, возила без табели

20-годишен видинчанин е бил задържан в полицейския арест за кражба от търговски обект в областния град, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Вчера, в 15.57 часа местен жител сигнализирал за взломяване на входна врата и проникване в магазин за дрехи в района на общинския пазар. Обект на посегателството били панталон, поло, суичър и пет чифта чорапи. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Авторът на деянието бил разкрит и задържан, а откраднатите дрехи – иззети по надлежния ред. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

21-годишен водач от Русе, управлявал товарен автомобил след употреба на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 13 март, около 00.20 часа, на ул. „Цар Иван Асен II“ в областния град полицейски служители спрели за проверка „Ивеко“ с русенска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на шофьора реагирала положително на канабис. Мъжът отказал да даде проба за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

На 11 март около 14.40 часа полицейски автопатрул подал звуков и светлинен сигнал за спиране на движещ се по ул. „Незабравка“ в кв. „Нов път“ мотоциклетист без поставена предпазна каска. Той продължил, последван от полицейския автомобил, и спрял в района на кръстовището на улиците „Синчец“ и „Иглика“. Последвалата проверка установила, че водачът е 16-годишен, неправоспособен видинчанин. Регистрационната табела на мотоциклета „Хонда“ не отговаряла на данните от регистрационния талон, представен от непълнолетния. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 11 март, около 13.40 часа, на кръстовище в с. Ружинци полицейски екип е засякъл лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 23-годишен жител на с. Горни Лом. Последвалата проверка установила, че регистрационните табели на колата са издадени за друго МПС. По случая в РУ-Белоградчик е образувано бързо производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!