Катастрофи, хулигани и пияни

49-годишен от с. Капитановци, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 5 май, в 19.10 часа, в района на „Видахим“ униформени спрели за проверка „БМВ“ с врачанска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на кокаин. Мъжът дал и проба за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

54-годишен полски гражданин, шофирал товарен автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан късно вечерта на 6 май. Към 23.15 часа на бул. „Панония“ във Видин униформени спрели за проверка товарен автомобил „Волво“. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 2,22 промила. Той отказал да даде кръвна проба за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано бързо производство. На 7 май с постановление на Районна прокуратура – Видин мъжът е бил задържан за срок до 72 часа и приведен в следствения арест.

39-годишен водач – с постоянен адрес в с. Рупци, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест. На 7 май около 22 часа на пл. „Съединение“ в областния град униформени спрели за проверка „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на шофьора реагирала положително на амфетамин. Той отказал за даде проби за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано бързо производство.

23-годишен от Ружинци е бил задържан в полицейския арест за хулиганство. На 6 май около 18.20 часа на обществено място в селото мъжът в явно нетрезво състояние е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, отправял закани към полицейски служители, замахвал с дърво и ударил лявата ръка на униформен. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство по чл.325, ал.2 от Наказателния кодекс.

На 8 май в 8.01 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в Арчар. 38-годишна жителка на селото съобщила, че пресичайки пътното платно била ударена от лека кола. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследващите установили, че лек автомобил „Опел Зафира“ с видинска регистрация, управляван от 68-годишен местен жител – правоспособен водач, при потегляне от площада по ул. „Кирил и Методий“ е блъснал пресичащата пътното платно пешеходка. Шофьорът спрял и останал на мястото. Жената била транспортирана в болница и настанена за наблюдение поради съмнение за комоцио. При тестване с дрегер пробата на водача не е отчела наличие на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!