Грабеж, пострадало бебе, пиян зад волана

На 10 май 66-годишен видинчанин съобщил в полицията за извършен грабеж на 7 май около 00.45 часа в дома му на ул. „Незабравка“ в кв. „Нов път“. По данни на тъжителя обект на посегателството било портмоне с пари и лична карта. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия криминалистите установили авторите на деянието – четирима непълнолетни видинчани. На трима от тях – на 15, 16 и 17 години, е предоставена полицейска закрила за срок до 48 часа по Наредба I-51, чл.3, т.3. Портмонето и личната карта били намерени и иззети по надлежния ред. Разследващите установили и съпричастността на 16 и 17-годишния към кражбата на касово чекмедже с парична сума и преносим компютър от фирмен офис на ул. „Байкал“ в кв. „Нов път“, извършена в нощта на 3 срещу 4 май. Част от откраднатото там е намерено и иззето по надлежния ред. Работата по случаите продължава.

На 10 май в 13.10 часа в полицията постъпил сигнал от МБАЛ „Св. Петка“ – Видин за прието 4-месечно момченце с рани и охлузвания. То било доведено от майката – 39-годишна видинчанка. След медицинския преглед детето е транспортирано за лечение в столична болница. Оперативна група е извършила оглед на адреса в областния град, където жената живее с петте си деца. Уведомена е Районна прокуратура – Видин. Работата по изясняване на случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

41-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 10 май в областния град униформени спрели за проверка „Ауди“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 1,59 промила. Мъжът дал и кръвна проба за изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!