Деца от Видинско с отличия за участие в национален конкурс

Две момичета от Кула и момче от Видин получиха грамоти за участие в конкурса за есе на тема „Моите представи за доброволците, помагащи при бедствия и пожари“, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Това са: Яна Вълова – ХI клас в СУ „Васил Левски“ – гр. Кула; Поля Петрова – Х клас в СУ „Васил Левски“ – гр. Кула и Огнян Тодоров – ХI клас в ПГТ „Михалаки Георгиев“ – гр. Видин. Яна, Поля и Огнян обичат да пишат и разказват увлекателно за хората, помагащи безвъзмездно при пожари, бедствия и извънредни ситуации.

Комисар Стилиян Пешев – директор на РДПБЗН-Видин, посети двете училища и лично връчи отличията на тримата гимназисти. Освен грамотите – „За проявена инициативност и креативност при участие в конкурса на тема „Моите представи за доброволците помагащи при бедствия и пожари“, те получиха и заслужени аплодисменти от съучениците и учителите си.

172-ма младежи от цялата страна участваха в конкурса, организиран от ГДПБЗН – МВР и Националната асоциация на доброволците в Република България в партньорство с Министерство на образованието и науката и Министерство на младежта и спорта, по случай Международния ден на доброволеца, отбелязван на 5 декември.

a href=“https://www.facebook.com/groups/2797716216933450″> Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!