Щети от проливния дъжд тази нощ

Тази нощ три екипа на видинската пожарна служба са съдействали на жители на с. Делейна за прекъсване на електричеството и преместване на вещи от наводнени части на имоти в резултат на придошлите води на р. Делейнска, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Няма пострадали хора. За периода на дежурството на огнеборците в селото водата на реката е спаднала до нормалното си ниво. Към този час продължава работата на екипите по отводняване на мазета и дворове в с. Делейна.

След постъпил сигнал в 3.01 часа екип на РСПБЗН-Видин е съдействал за евакуация на жена с деца от наводнен сутерен на къща на ул. „Средна гора“ в областния град. По същото време екип от пожарния участък в Орешец е съдействал на граждани за разчистване на наводнен имот на ул. „Александър Стамболийски“ в гр. Димово.

На 8 май около 9.30 часа по пътя между селата Раковица и Киреево полицейски служители спрели за проверка колесен трактор без поставени регистрационни табели, управляван от 30-годишен жител на Раковица. Последвалата справка изяснила, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред. По случая в РУ-Кула е образувано бързо производство.

Снимка: Уикипедия, илюстративна

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!