Полицейският бюлетин

39-годишен от с. Дреновец, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан за срок до 24 часа, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 13 май около 23.55 часа в селото полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Рено Меган“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 1.84 промила. Мъжът дал и кръвна проба за изследване във ФСМП-Белоградчик. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 13 май в условията на неотложност полицейски служители предприели претърсване в частен имот в с. Бойница, обитаван от 59-годишен мъж. Там открили и иззели нерегистриран по надлежния ред газов пистолет с извършени интервенции по него. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 13 май до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 21 сигнала. При осъществяване на контролната си дейност проверили 196 лица и 132 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 23 акта и 59 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!