Министърът на туризма на посещение във Видин

Днес и утре – 20 и 21 май, служебният министър на туризма е на посещение в Северозападна България, за да се запознае с актуални въпроси и проблеми, пред които са изправени представителите на туристическия бизнес в тази част на България, съобщиха от Министерство на туризма. В понеделник и вторник той ще посети областите Видин, Монтана и Враца.

Посещението е по покана на Росица Кирова – и.д. Председател на Народното събрание до полагане на клетва на 50-я парламент.

Днес от 11 часа в сградата на Областната управа във Видин министър Милошев участва в кръгла маса на тема „Туризъм в Северозападна България“ с участието на кметове на общини и представители на туристическия бранш в региона. Преди това министърът на туризма ще проведе работна среща с областния управител на Видин г-жа Ани Арутюнян, домакин на дискусията, а след това ще направи и обиколка на местни туристически обекти и забележителности.

Утре визитата на министър Евтим Милошев продължава със срещи с представителите на туристическия сектор и местната власт в Монтана и Враца.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!