Пияни и дрогирани зад волана

41-годишен от с. Арчар, управлявал личния си лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 24 май в 17.45 часа на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град униформени спрели за проверка „Пежо“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на метадон. Мъжът дал и проби за изследване в ЦСМП. Превозното средство било иззето по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

20-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест. На 25 май, около 3.30 часа, на бул. „Панония“ в областния град водачът на „БМВ“ със софийска регистрация е претърпял ПТП. Оперативна група извършила оглед на автомобила. Предстои назначаване на оценъчна експертиза. При тестване с дрегер пробата на шофьора отчела 1.59 промила. Той дал и кръвна проба за изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

38-годишен от с. Киреево, управлявал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест. На 25 май, около 3.45 часа на ул. „Възраждане“ в гр. Кула униформени спрели за проверка „Пежо“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 1.69 промила. Мъжът отказал да даде проба за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

Два пластмасови контейнера за смет – на улиците „Бдин“ и „Шейново“ в областния град, са били унищожени в резултат на небрежност при боравене с открит огън. Сигналите постъпили на 27 май в 3.50 и 4.03 часа. Дежурен екип на РСПБЗН-Видин е потушил пламъците. В 4.08 постъпил сигнал за запален метален контейнер за едрогабаритни отпадъци на ул. „Цар Асен I“ в града. При пожара няма нанесени материални щети.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!