Заловен наркодилър

108 грама сух канабис и 104 грама амфетамин са иззели снощи служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Видин, съобщиха от Пресцентъра на институцията. В хода на предприети действия срещу наркоразпространението в града криминалистите задържали 37-годишен. При задържането, на етажна площадка в жилищен блок в областния град, той изхвърлил найлонова торба с два плика. Зелената суха листна маса от единия плик реагирала на канабис при полевия наркотест, а белите бучки от другия индикирали на амфетамин. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Мъжът, който е криминално проявен, е бил задържан за срок до 24 часа и приведен в полицейския арест. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354а от Наказателния кодекс. (снимка)

Кражба на трансформатор от помпената станция на с. Рупци, разследват служители на РУ-Видин. Посегателството било осъществено в нощта на 26 срещу 27 май. Неизвестно към момента лице е проникнало в помещението, след като срязало халка от катинара на входната врата. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

На 27 май, след постъпил сигнал в 18.05 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци до пластмасов контейнер за смет на ул. „Митрополит Кирил“ в града. При пожара няма нанесени материални щети.

Снимка: Пресцентър МВР – Видин
Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!