Три счупени ребра по непредпазливост

На 09 юни около 19.10 часа в село Тополовец, община Кула полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Шкода Октавия“ с видинска регистрация, лична собственост, управляван от 63-годишен мъж, живущ в същото село. При тестване с дрегер пробата отчела наличие на алкохол 1.57 промила, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Мъжът е дал и кръвна проба за изследване. Автомобилът е иззет по надлежния ред. В РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

На 09 юни около 17.00 часа в местността „Лозята“ в землището на село Дреновец, 39-годишен местен жител при управление на собствения си лек автомобил „Мицубиши Паджеро“ с видинска регистрация, по непредпазливост е причинил средна телесна повреда на 58-годишния си спътник. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ в град Монтана с фрактура на три ребра. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 09 юни до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 24 сигнала (четири от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 101 лица и 38 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 8 акта и 19 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!