Полицията проверява криминалния контингент

За резултатите от специализирана полицейска операция, проведена на територията на региона информираха от Пресцентъра на МВР във Видин. В превантивната акция са участвали служители от РУ- Видин и екипи на жандармерията. Униформените са извършвали контролна дейност през вчерашния ден, като са проверили 105 лица (25 от тях – криминален контингент) и 86 моторни превозни средства. За констатираните нарушения са съставили 2 акта и 9 фиша по Закона за движение по пътищата. Акцията е по линия противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, подобряване обстановката по безопасност на движението на територията на РУ-Видин.

На 11 юни около 20.00 часа, на разклона град Грамада – село Раковица полицейски служители установили самокатастрофирал лек автомобил „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация, чужда собственост, управляван от 20-годишен мъж от град Грамада. При тестване с дрегер пробата отчела наличие на алкохол 2.01 промила. Мъжът е дал и кръвна роба за изследване. В РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

На 11 юни след постъпили сигнали, огнеборците гасили запалени сухи треви и храсти в землищата на село Арчар и град Брегово. При пожарите няма нанесени материални щети.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!