Голяма „кражба“ на паркинг към моста

На 14 юни, в хода на проведена специализирана полицейска операция на територията на ОДМВР-Видин, около 12.30 часа била извършена на 65-годишен мъж, при която се установило, че същият държи в найлонов плик 5 стека /1000 къса/ цигари без български акцизен бандерол. На лицето е съставен акт по закона за акцизите и данъчните складове. По случая в ОДМВР-Видин е заведена преписка.

На 14 юни в 10.14 часа на тел.112 е постъпил сигнал за вероятно извършена кражба на товар от товарна композиция, собственост на пловдивска фирма. В момента на подаване на сигнала камионът се намирал на паркинга на „Съни Ойл“ в град Видин. Пристигналите на място полицейски служители установили, че товарът от полуремарке, прикачено към влекач със софийска регистрация, липсва – 281 броя телевизори марка „Сони“ различни модели. По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Видин. От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установена съпричастност на водача към извършеното деяние – 33-годишен мъж от град Видин, който е задържан за срок до 24 часа.

На 14 юни в 12.43 часа е получен сигнал за пострадала пешеходка, вследствие на пътнотранспортно произшествие в гр.Видин. От извършения оглед на местопроизшествието е установено, че на паркинга на Т-Маркет румънска гражданка при движение на заден ход блъска стоящата на пътното платно 74-годишна жена. Румънската гражданка е откарала до МБАЛ „Света Петка“ пострадалата, която била диагностицира с фрактура на лява китка. Водачката е тествана с техническо средство за употреба на алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

На 14 юни около 09.30 часа служители на РУ-Видин извършили проверка на имот в село Гъмзово, където установили 1,2 кубика дърва за огрев без контролна горска марка и без документи доказващи произхода им. За констатираното нарушение е поискано съдействие от служители на ДГС—Видин, като на 66-годишния собственик е съставен акт по Закона за горите, по случая в РУ-Видин е образувана проверка.

За времето от 5 часа на 16 юни до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 23 сигнала (четири от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 126 лица и 118 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 15 акта и 13 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!