Математическата – с най-добри резултати след 7 клас

„Сред многото поводи за гордост споделяме следващата изключителна радост за нашите възпитаници, които постигнаха изключителни резултати на Националното външно оценяване за VII клас – информират от училището. По математика седмокласниците от ППМГ „Екзарх Антим I“ Видин постигнаха впечатляващ среден резултат от 87,99 точки, двойно по-висок от средния за страната- 42,94. Отличните оценки са 18.

По български език и литература средният резултат е 75,98 точки при среден за страната 54,61. Отличниците са 7. По английски език резултатът е 90,45 точки.

Екипната работа, здравите взаимоотношения между учители и ученици, сериозната подготовка, старанието и мотивацията на учениците да докажат своите компетентности и умения, са формулата за високите резултати във Видинската природо-математическа гимназия, която за поредна година е безспорен лидер в областта по успех от НВО 7.клас.

Адмирации за отличните резултати на нашите ученици и техните учители Емилия Петрова (математика), Десислава Крумова (български език и литература) и Жени Асенова (английски език).

Снимка: ППМГ

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!