Кабинетът предлага капитан I ранг Ваньо Мусински за Заместник-командир на Военноморските сили

Министерският съвет прие Решение за предложение до Президента на република България за издаване на указ, с който да назначи капитан I ранг Ваньо Мусински на длъжността „Заместник-командир на Военноморските сили“ и да го удостои с виеше военно звание „флотилен адмирал“, считано от 12.07.2024 г., съобщиха от Пресцентъра на Кабинета. Капитан Ваньо Мусински е роден във Видин.

Правителството предлага флотилен адмирал Георги Пенев да бъде освободен от длъжността „Заместник-командир на Военноморските сили“ и да бъде назначен на длъжността „Национален военен представител в Националното военно представителство в Съюзното командване по операциите“ в Моне, Белгия, считано от 12.07.2024 г.

Кабинетът предлага също полковник Иво Иванов да бъде назначен на длъжността „Директор на дирекция „Стратегическо планиране“ и удостоен с виеше военно звание „бригаден генерал“, считано от 12.07.2024 г.

Министерският съвет прие и Решение за предложение до Президента на Република България за издаване на указ, с който да освободи бригаден генерал Здравко Пехливанов от длъжността „Директор на дирекция „Стратегическо планиране“, да го назначи на длъжността „Директор на Щаба на отбраната“ и го удостои с виеше военно звание „генерал-майор“, считано от 12.07.2024 година.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!