Пожарът в Покрайна

Бивша кошара от старото стопанство в селото, сега място за складиране на палетите и поправянето им, собственост на „Олимекс“ и намираща се срещу входа на фирмата, се е запалила привечер във вторник. Силният вятър, който постоянно сменяше посоката си, също е помогнал за разгаряне на пламъците.

Пожарните коли, които пристигнали много бързо, и земеделски производители от Покрайна и съседните села с цистерни са помогнали да се изгаси пожара. След огледа на полицията днес ще станат ясни точните поражения, но по думите на очевидец, е изгоряла цялата кошара и всичко в нея. Не са засегнати сградите на фирмата или околни постройки.

На 22 август в 17,12 часа е получен сигнал за възникнал пожар в склад на фирма „Олимекс“ООД в село Покрайна, в резултат на който е изгоряла 1500 кв.м покривна конструкция и сгради с разгъната площ 1500 кв.м., съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Причина за пожара е в процес на установяване. В потушаването на пожара са участвали четири екипа на РСПБЗН.

Кметът Валентин Маринов изказва лична благодарност на екипите от МВР и Пожарната, както и на всички, притекли се на помощ – кой с каквото може!

Снимка: „Аз обичам Видин“

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки