Дрогирани зад волана

38-годишен мъж и 34-годишна жена са задържани при предприети полицейски действия срещу уличното наркоразпространение в районите на училищата във Видин. Вчера, в условията на неотложност, криминалисти извършили претърсване на два адреса в областния град, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. В обитавано от мъжа жилище открили и иззели 42 грама амфетамин и 1 грам сух канабис. В апартамент, обитаван от жената, намерили и иззели 21.04 грама сух канабис и преносима електронна везна. Двамата видинчани, които са криминално проявени, били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа в ареста на районното управление. Работата на разследващите екипи продължава в рамките на образувани по случаите две досъдебни производства по чл. 354а, ал.3 от Наказателния кодекс.

49-годишен видинчанин, шофирал личния си лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. На 22 октомври в 10.10 часа в областния град униформени спрели за проверка „Сеат“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на шофьора реагирала положително на канабис. Той отказал да даде проби за изследване в ЦСМП. Превозното средство било иззето по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

42-годишен, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в ареста на РУ-Белоградчик. На 22 октомври около 11 часа в с. Ружинци полицейски екип спрял за проверка „Фолксваген Поло“ със софийска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на кокаин. По случая е образувано бързо производство.

На 22 октомври около 18.45 часа на ул. „Александър Хаджиспасов“ в областния град полицейски екип спрял за проверка АТВ без регистрационни табели, управлявано от 22-годишен видинчанин. Установено било, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред, а водачът е с отнето свидетелство за управление на МПС. При тестване с дрегер пробата му отчела наличие на алкохол 1.63 промила. АТВ-то е иззето по надлежния ред. Мъжът дал и проба за изследване в ЦСМП. Той е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа в ареста на РУ-Видин. По случая е образувано досъдебно производство.

Снимката е илюстративна

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!