Пострадали полицаи след свада в Грамада

54-годишен от с. Киреево, управлявал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 21 септември около 20 часа на ул. Цар Симеон Велики“ в областния град униформени спрели за проверка „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 2.06 промила. Мъжът отказал да даде кръвна проба в ЦСМП. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство.

43-годишен видинчанин, шофирал личния си лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 20 септември в 11 часа в областния град униформени спрели за проверка „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на шофьора реагирала положително на метадон. Той дал и проби за изследване в ЦСМП. Превозното средство, било иззето по надлежния ред. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

43-годишен от с. Черно поле, управлявал личния си лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 20 септември около 19 часа в селото униформени спрели за проверка „Опел Зафира“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 2.25 промила. Той дал и проба за изследване. Превозното средство, било иззето по надлежния ред. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Трима жители на гр. Грамада – на 29, 30 и 36 г., са били задържани по време на традиционния панаир в градчето. На 21 септември около 3.40 часа между мъжете – във видимо нетрезво състояние, възникнал конфликт, който прераснал в сбиване. Полицаите, изпълняващи задължения по опазване на обществения ред на мястото, овладели ситуацията. Леко са пострадали двама униформени. Тримата мъже били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа и приведени в ареста на РУ-Кула. Работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 131, ал.2, т.4 от Наказателния кодекс.

На 21 септември, след получен сигнал в 4.09 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени контейнери за смет на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили два контейнера.

В 17.49 часа постъпил сигнал за пожар в кабината на товарен автомобил на паркинг на бензиностанция в близост до Видин. Пламъците били потушени с пожарогасител. Причината – късо съединение. Същия ден огнеборците гасили запалени сухи треви в с. Дреновец и в землището на с. Динковица. При двата пожара няма нанесени материални щети.

На 22 септември, след постъпил сигнал в 23.25 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени контейнери за смет в к-с „Крум Бъчваров“. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили три контейнера, спасени били паркираните в близост два леки автомобила.

Същия ден огнеборците гасили запалени сухи треви в землището на гр. Брегово. При пожара няма нанесени материални щети. На 23 септември огнеборците реагирали на два сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени отпадъци в областния град и в с. Бела Рада.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!