Коронавирусът изчезва до април, виновните – Сатурн и Плутон

Грипната епидемия в Ухан от януари 2020 г. бе сравнена с ТОРС от 2003 г. и СПИН от 1984 година, пише сайтът Bio Astrology . От гледна точка на медицинска астрология, сравнението е съвсем уместно, защото един и същ астрологичен фактор играе съществена роля в подбуждането и на трите епидемии. Това е силният контакт на Сатурн и Плутон. Според медицинската астрология, епидемиите се предизвикват от астрологични влияния, а вирусите са съпътстващ ги вътреклетъчен синтез на нуклеинови киселини.

Епидемиите от СПИН и Ковид-19 възникнаха при последователните съвпади на Сатурн и Плутон през 1982-1983 и 2019-2020 години съответно, а епидемията ТОРС възникна при опозицията на Сатурн и Плутон през 2002-2003 година.

Първата публикация за СПИН е в списание Сайънс на 20 май 1983. Това е към края на съединението на Сатурн с Плутон, продължило около година и половина. Епидемията Ковид-19 започва в Ухан точно по време на следващия съвпад на Сатурн и Плутон, който е зрял около година преди това. Опозицията Сатурн-Плутон, траяла около година, донесе към края си епидемията ТОРС през 2002- 2003 година.

Съединението е най-силният контакт на планетите, следвано от опозицията. Затова и епидемията ТОРС бе най-слаба. Епидемията от СПИН е по-дълга, защото зависи от дългия около 13-годишен престой на Плутон в знака си. Епидемията от Ковид-19 трябва да е доста по-къса, защото съединението става към края на пребиваването на Сатурн му с знака си. Още към 25 февруари тя намалява драматично, а в началото на април 2020 г. – би трябвало да изчезне. Трябва да имаме предвид, че предефинирането на симптомите на грипа и контрапродуктивните мерки срещу него, такива като обездвижване, концентрация на болни и натравянето им с дезинфектанти и лекарства, имат ефекта да удължават епидемията. Трябва също да имаме предвид, че болестотворните планетни влияния имат и психологични страни и предизвикват страх и нагласи, които се явяват главния удължител на епидемиите.

Сатурн и Плутон са двете планети, асоциирани със смъртта и контактът им предизвиква най-силен страх от нея, който разгаря епидемиите по психологически причини. Освен че контактът на двете планети предизвиква аномален синтез на нуклеинови киселини в клетките, той води до паника и психози, които значително удължават и усложняват епидемиите. При епидемиите ХИВ и Ковид-19 планетите последователно гостуват в знаците си, което засилва страха от смъртта и го оцветява според знака, в който гостуват.

Свирепостта на епидемиите зависи до голяма степен от психологическия контекст на предизвикващите ги влияния. Сатурн управлява Козирог и се свързва с прекалена сериозност, стагнация, традиционност, морал, държавност, администрация, ограничения, затвори, принуда, старост и смърт. Плутон управлява Скорпион и се свързва със секс, невидими врагове, чужди притежания, инвестиции, таен контрол, полови органи, заден проход, канализации, тунели, тръби, инжекции страх от неизвестното и смърт.

Скорпион се свързва със: Секс, отходни канали, хомосексуалисти, инжекции, наркомани. По време на епидемията СПИН двете планети транзитираха в Скорпион , като Плутон прекара там около 14 години. Резултатът беше демонизирането на секса и смъртта и финансовото им обезпечаване. Скорпион управлява ректума в тялото, канализацията, тръбите и инжекциите. По-голямата му роля във формиране на СПИН психозата, насочи страхът от секса и смъртта към мъжете хомосексуалисти и към спринцовките на наркозависимите и ниските слоеве на обществото.

Сатурн се свързва с: административно насилие, карантина, затваряне на хора, градове и държави, ксенофобия, геронтофилия. По време на епидемията Ковид-19 двете планети се срещнаха в Козирог. По-силната роля на Сатурн в Ковид-19, психозата, се изявява в свирепите административни мерки, стигащи до насилие върху личността и даването на нечувано големи права на администрацията, включително медицинската.

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!