Приключенски център в Белоградчик

Приключенският център ще предлага разходка с планински електрически велосипеди, полет с балон или панорамно издигане над скалите, разходка с драконови лодки, информация за дегустация на регионални вина, off road разходка с джип, конна езда, мултимедийна стрелба с автентичен пистолет и пушка и др.

Организатор на дейността e Агенцията за регионално развитие и бизнес център (АРРБЦ) – Видин. На събитието присъстваха Борис Николов – кмет на Община Белоградчик, Боян Минков председател на Общинския съвет, представители на местния туристически бизнес, приятели и гости, съобщиха от Пресслужбата на община Белоградчик.

Откриването на центъра започна с водосвет, извършен от отец Рафаил – архиерейстки наместник на Белоградчишка духовна околия, след което Борис Николов поздрави организаторите като им пожела успех в начинанието и подчерта успешното сътрудничество между бизнеса и общината за развитието на туризма в града и региона.

Ефтим Стефанов, изпълнителен директор на АРРБЦ – Видин, разказа за идеята си да даде възможност на хората да се задържат за по-дълго в Белоградчик и региона, организирайки предварително почивката си. „За мен една седмица в най-красивото място на България, не е достатъчна. Всеки ден има какво да се прави – един ден ще летиш с балон, на другия – ще опиташ конната езда, на следващия ден ще стреляш на мултимедийното стрелбище, ще имаш възможността да дегустираш над 50 регионални вина, ще направиш разходка с велосипед, ще плаваш с лодка в Рабишкото езеро или в река Дунав.”

„Благодарение на дългогодишния си опит, Агенцията е реализирала множество проекти, не само на територията на област Видин, а на целия трансграничен регион. В резултат на опита и оборудването, което сме придобили, успяваме да предоставим на туристите един по-лесен и приятен достъп за разходка в планината”, отбеляза Ефтим Стефанов.

Снимки: Пресслужба община Белоградчик

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!