Полицейска операция в Брегово

Специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност бе проведена на територията на община Брегово, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Полицейските действия са осъществени под надзора на Окръжна прокуратура – Видин. По време на акцията петима души бяха задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа.

В хода на операцията, проведена на 16 юни в град Брегово и селата Ракитница, Делейна, Балей и Връв, служителите на реда провериха 364 лица (12 от тях криминален контингент) и 301 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставиха седем акта и 22 фиша – по Закона за българските лични документи и Закона за движение по пътищата, и 10 протокола по чл.65 от Закона за Министерството на вътрешните работи.

В частен имот в Ракитница криминалисти откриха посадени в саксии две конопени растения – с височина 60 и 80 см, и 0.5 грама зелена суха листна маса. При полевия наркотест тревата реагира на канабис. По случая е образувано досъдебно производство по чл.354а от Наказателния кодекс.

Една предварителна проверка по чл.235 от Наказателния кодекс е образувана, след като полицаи установиха немаркирана дървесина до ограда на частен имот в Делейна.

В контролните и превантивни действия участваха служители на РУ-Видин, сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и екипи на Зонално жандармерийско управление – Монтана.

Съвместните действия на полицията и прокуратурата за противодействие на конвенционалната престъпност в област Видин продължават.

Снимка: Пресцентър МВР – Видин

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!