Мотори и рок във Видин

Приключи Националния мотосъбор, който се проведе във Видин от 14 до 16 август, съобщиха от Пресцентъра на Общината. В събитието се включиха участници от всички краища на България, както и от съседните Сърбия и Румъния. Поредното издание на мащабната проява се организира от видинския мотоклуб „Северозападни мотори“, със съдействието на Община Видин.

„Позволете ми да ви поздравя от името на кмета д-р Цветан Ценков и от мое име и да ви пожелая много хубави емоции! Благодаря на местния мотоклуб и на неговия президент Младен Младенов – Денкича за усилията да организират това амбициозно събитие. В лицето на общинското ръководство винаги ще срещате необходимата подкрепа“ – каза в приветствието си при официалното откриване заместник-кметът на Общината Борислава Борисова.

Участниците от над 30 мотоклуба в страната направиха почетна обиколка на Видин, след което имаше състезания по драг за мотоциклети.

По традиция се проведоха състезания с много игри и награди, а втората вечер група „РОКА РОЛА“ забавлява жителите и гостите на града, като свири вечни български рок хитове. В петък концерт изнесе рок бандата „ЕР ГОЛЯМ“.

Посетителите на Националния мотосъбор имаха възможността да участват в томбола, като голямата награда е 7-дневна семейна почивка на Българското Черноморие (Несебър), както и сумата от 500 лв., осигурени от клуб „Северозападни мотори“. В продължение на две години неговите членове събираха средства и закупиха микробус със специална рампа за придвижване на деца в неравностойно положение, който бе показан на събитието. Той ще бъде дарен на Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания „Зора“ и „Дъга“, както и на защитеното жилище „Вяра, надежда и Любов“ към Фондация „Надежда за нашите деца“ във Видин. Заря огря небето над Видин в края на Мотосъбор 2020.

Снимки: Пресцентър Община Видин

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!