Нова Витлеемска звезда, нова епоха

Витлеемската звезда ще изгрее отново на 21 декември 2020 г. Съвпадът на Юпитер и Сатурн, като този при раждането на Иисус Христос, ще освети небесния свод по време на зимното слънцестоене. За първи път от 2020 години насам Юпитер, който олицетворява ключа към успеха, щастието, пътя в живота и господарят на кармата – Сатурн, ще са в точен съвпад. Затова астролозите очакват дните до Рождество Христово да са изпълнени с чудеса.

Светът се променя и влиза в нов етап. Ще започнем да се освобождаваме от материалните стремежи. Идва време на на много любов, съпричастност и доброта.

Сатурн е нещото, което определя формата, поставя ни граници, подрежда всичко, което се случва около нас. Съвпадът на Сатурн и Юпитер в знака Водолей ще ни изчисти. Досега бяхме свидетели на сериозни събития – страдание и болести. Това са все изпитания, за да можем да пречистим живота си, за да ни отрезвят, да ни разтърсят и да ни кажат – погледни, виждаш ли какво правиш, накъде вървиш?

На 21 декември ще приключи една и ще започне нова епоха, за която са говорили много извисени хора през годините. Това приближаване на Юпитер и Сатурн се случва много рядко – за последно е било през 1621 г. Професор доктор Никола Петров, директор на Националната астрономическа обсерватория, твърди, че това сливане е всъщност витлеемската звезда, която изгрява. Това е наистина толкова рядко и впечатляващо явление, че няма начин да не окаже влияние върху живота на целия свят.

Звездата на Христовото рождество е отвела влъхвите до новородения Иисус. Съединението на Сатурн и Юпитер е посочило на мъдреците от Вавилон мястото, където Божият син се е родил. Католиците ги наричат Каспар, Мелхиор и Балтазар. Според Евангелие от Матей Витлеемската звезда е ярко небесно тяло. От нея те разбрали, че ще се роди „Цар на Юдея“ и се отправили на път към Витлеем, за да го почетат.

Тримата влъхви, освен завидни познания в областта на астрологията, са имали и пророчески способности. След срещата с тях, цар Ирод бил разтревожен за престола си. Причината за това била, че те идват от толкова далеч, само за да се поклонят на бъдещ владетел, при това не от неговата династия, а от простолюдието. Той им заръчал след като се поклонят на Иисус, да се върнат при него и да му кажат къде се намира. Те обаче не изпълнили обещанието си заради пророчески сън, от който разбрали, че владетелят е решил да бъдат избити всички младенци.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!