„Богат“ полицейски бюлетин

На 5 февруари около 11 часа в РУ-Белоградчик постъпил сигнал от жител на Гара Орешец за извършена кражба на пет пчелни кошера от пчелина му в землището на селото, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Посегателството било осъществено във времето от 31 януари до 5 февруари. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство, работата на разследващите продължава.

На 6 февруари в 13.04 часа на тел.112 постъпил сигнал за жена, паднала на ул.“Свети Ромил Видински“ в областния град. Пристигналите на мястото полицейски служители установили самоличността й – 84-годишна местна жителка. Жената заявила, че между нея и съседът й – 52-годишен, възникнал скандал. Мъжът й ударил шамар, тя паднала и наранила ръцете си. При последвалия преглед в ЦСМП медиците констатирали фрактури на двете ръце. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Авторът на деянието е установен и задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, работата на разследващите продължава.

Във времето от 4 до 6 февруари неизвестно лице, след взломяване на секретен патронник, проникнало в гараж на ул. „Алеко Константинов“ в областния град и извършило кражба на 15 въдици с макари, два комплекта гаечни ключове и зарядно за акумулатор. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 6 февруари в 7.15 часа в полицията постъпил сигнал за откраднат лек автомобил „Фолксваген Туран“ с видинска регистрация, паркиран в двор на частен имот в Цар Петрово. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия служителите на реда открили колата изоставена, без повреди и липси, пред сградата на кметството в селото. По случая с полицейска мярка за срок до 24 са задържани двама младежи – 17-годишен от Видин и 17-годишен от Дунавци. Разследването продължава, в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

На 7 февруари в 2.09 часа на тел.112 постъпил сигнал за счупени стъкла на две къщи и два автомобила след възникнал скандал в с. Новоселци. Пристигналите на адреса полицейски служители установили шест счупени стъкла от прозорци на две жилищни постройки в частен имот и счупени предни панорамни стъкла на товарен автомобил и лек автомобил, паркирани на улицата пред имота. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. По случая с полицейска мярка за срок до 24 часа са задържани авторите на деянието – двама видинчани, на 47 и 30 години. Работата по разследването продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство по чл.216 от Наказателния кодекс.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!