Патрони, пушка, наркотици, кражба

На 11 февруари, в условията на неотложност, за времето от 07.00 до 12.00 часа в с. Средогрив, при извършено претърсване в имот, състоящ се от две жилищни сгради и стопански постройки, собственост на 56-годишен мъж, униформените иззели пушка „ИЖ“, 2 изделия във вид на пушки и 43 боеприпаса, различен калибър, незаконно притежавани , съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 11 февруари, в хода на провеждана специализирана полицейска операция по противодействие на продажбата, съхранението на акцизни стоки без български бандерол и нерегламентирания дърводобив, при извършени проверки в областния град, униформените открили и иззели общо 300 къса цигари марка „Мерилин Пинк” без български акцизен бандерол и 2 кубика дърва за огрев без контролна горска марка. Съставени са два акта по Закона за горите и един акт по Закона за акцизите и данъчните складове. По случаите в РУ-Видин са заведени три преписки.

На 11 февруари, около 11.00 часа в с. Гайтанци, при проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 22-годишен мъж, било установено, че автомобилът е бракуван, съответно не е регистриран по надлежния ред, а водачът е неправоспособен. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство.

На 11 февруари на тел. 112 постъпил сигнал от 51-годишен мъж за това, че намерил на паркинг на територията на Свободна безмитна зона – Видин лек автомобил „Мерцедес С 500“, собственост на съпругата му, в повредено състояние и с липсващи части. При огледа на местопроизшествието било установено, че от автомобила са демонтирани и повредени различни части. Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

39-годишен видинчанин е задържан в полицията за срок до 24 часа за притежание на наркотици. На 11 февруари, на бул. „Панония“ в областния град, при полицейска проверка на лек автомобил „Хюндай Й20“, било установено, че водачът му държи в себе си стъклено шише, съдържащо прозрачна течност с надпис „метадон“ на етикета, без да притежава необходимата рецепта за това. По случая в РУ-Видин е заведена преписка.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!