Наркотици и пожари

23-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на наркотици, е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа , съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 25 февруари, около 18.55 часа, на ул. „Цибър“ в областния град служителите на реда спрели за проверка „Ауди“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на канабис и амфетамин. Мъжът отказал проби за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

Непълнолетен видинчанин е задържан в полицейския арест за притежание на наркотици. 17-годишното момче било спряно за проверка вчера, около 14.40 часа, в близост до училище в областния град. У него униформените открили и иззели 0.40 грама суха зелена листна маса. При полевия наркотест тревата реагирала на марихуана. По случая в РУ-Видин е заведена преписка.

1.100 кг нарязан тютюн без бандерол са иззели вчера служители на РУ-Кула. Нередовната акцизна стока, пакетирана в шест найлонови плика, полицаите открили при проверка в частен имот в с. Раковица. По случая е образувано досъдебно производство.

На 25 февруари, след получен сигнал в 18.27 часа, огнеборци гасили пожар под навес в частен имот на ул. „Сергей Румянцев“ в гр. Брегово. Огънят унищожил 30 кв м покривна конструкция, 20 кв м от навеса и мотор. Причината – техническа неизправност в мотора. Спасена била близката сграда.

На 26 февруари, след получен сигнал в 2.25 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин гасили пожар в къща на ул. „П.Р.Славейков“ в областния град. Огънят унищожил 80 кв м покривна конструкция, пет кубика дърва за огрев и 10 дървени греди. Причината – неправилно съхранение на сухи дърва до коминно тяло.

През изминалото денонощие огнеборците реагирали и на четири сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви и храсти в землищата на Градец и Видин, запалени отпадъци в близост до видинската сточна гара и запалени отпадъци в метален контейнер на ул. „Княз Борис I“ в областния град.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!