Наркотици, крадци на ток, немаркирани дърва

На 19 април в с. Макреш полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Нисан Микра“ с видинска регистрация. Колата шофирал 19-годишен, с него пътували двама 20-годишни и непълнолетно момиче – всички от гр. Кула. При последвалото претърсване, на задната седалка в превозното средство, служителите на реда открили полиетиленов плик с 14.42 грама зелена суха листна маса и портативна електронна везна. При извършен личен обиск у единия пътник намерили и иззели саморъчно свита цигара и две пликчета с общо 3,06 грама зелена суха листна маса. Тревата е реагирала на канабис при полевия наркотест. Четиримата били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. Разследването по случая продължава, в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

74-годишен жител на Дреновец, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 19 април, около 19.43 часа, на ул. „Г. Димитров“ в селото униформени проверели „Фолксваген Голф“ с монтанска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1,45 промила. По случая в РУ-Белоградчик е образувано бързо производство.

На 19 април около 11 часа полицейски служители извършили проверка на частен адрес в с. Връв и там установили 10 кубика немаркирани дърва (топола и бряст) без документ, доказващ законния им произход. Горски служител съставил на стопанката акт по Закона за горите. По случая в РУ-Видин е заведена преписка по чл.235 от Наказателния кодекс.

На 19 април при извършена проверка на частен адрес в с. Старопатица служители на електроразпределителното дружество констатирали неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа и създадено условие за непълно отчитане на потребената електрическа енергия. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

На 19 април, след получен сигнал в 11.28 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин гасили запален покрив на къща на ул. „Бърни Бончев“ в града. Причината за пожара – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили покривната конструкция, дървени греди и врата.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!