Лори Солер във Видин

Световноизвестната художничка гостува в нашия град с част от картините си, рисувани след преживявания, вдъхновения и медитация в Алтай и подредени в салона на Читалище „Цвят“. Високоенергийна форма на изкуство, която взема под внимание реалността на съществуването на други измерения, освен тези, които можем да видим, чуем, почувстваме и докоснем, помиришем и вкусим. Картините са направени с нож за боядисване, който се състои от много гъвкаво заострено острие, поставено в дръжката и което се използва като малка маламашка за поемане и нанасяне на плътни бои.

Авторката беше представена от Венета Райкова:

Родена през лятото на 1964 г. в Русия, Лори Солер е ярък художник, който привлича вниманието с изящното си изкуство. Лори крие истинската си самоличност под този псевдоним, защото иска произведенията й да говорят сами за себе си, без да привличат внимание към нейната личност.

Много от нейните картини с маслени бои са внимателно проучени в Москва от опитни професори в тази област и това, което всички те са открили, е, че произведенията й имат лечебна сила. Високият интензитет на вибрация на положителната енергия на всяка нейна картина подобрява здравето и благосъстоянието, като дава спокойствие и уединение само чрез гледане на една от нейните картини за няколко минути. Това е доказано от многото тестове, които се провеждат в Москва. Интересното е, че тя рисува само с малярски нож, което придава още повече интензивност на артистичния й израз.

Да чуем как Лори Солаир попада в България, как се озовава във Видин, какво й допада тук:

След като разбира силата на изкуството си, Лори Солер организира частни изложби в САЩ – Лос Анджелис, Маями, Германия и Москва, където хората са изумени от енергията, която носят нейните картини. Всяка маслена картина е създадена под дълбока медитация по време на необикновено вдъхновение, където й се показват ярки образи на красиви пейзажи, като във всички са вложени скрити послания и символи. Времевата рамка на пълното им създаване е неизвестна. Нейното изкуство е тук, за да пренесе посланието до правилните хора, които могат да четат между боята и да намерят лечебния мир, който търсят.

Световноизвестната художничка гостува в нашия град с част от картините си, рисувани след прежинянатия, вдъхновения и медитация в Алтай и подредени в салона на Читалище „Цвят“. Високоенергийна форма на изкуство, която взема под внимание реалността на съществуването на други измерения, освен тези, които можем да видим, чуем, почувстваме и докоснем, помиришем и вкусим. Картините са направени с нож за боядисване, който се състои от много гъвкаво заострено острие, поставено в дръжката и което се използва като малка маламашка за поемане и нанасяне на плътни бои.

Изложбата е благотворителна с цел събиране на средства за създаването на духовен център в Бургас.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!