Природна медицина от Перу, част първа

В град Куско, Перу, Южна Америка, се намира Медицински център Bionaturist. Javier García Adrianzén, масажист, практикуващ шиацу-рефлексология на краката, дава някои лесни и ефикасни начини за лечение на широко разпространени болести.

Град Куско се намира на 3500 метра надморска височина. Разположен е в долината Урубамба (Свещена долина) в Андите, обитавана от инките. Градът е в Списъка за световно наследство на ЮНЕСКО и членува в Организацията на градовете на световно наследство.

Ето съветите на Хавиер Гарсия:

Сърдечно заболяване

Направете смес от мед и канела, мажете я всяка сутрин върху хляб, вместо сладко, и я яжте редовно като част от закуската. Това ще намали холестерола в артериите и ще предотврати сърдечни удари при пациента. Освен това тези, които вече са имали инфаркт, ако следват този процес, ще бъдат защитени от следващ инфаркт. Редовната употреба на тези вещества спомага за поддържане на здрав дух и укрепване на мускулите и ритмичното движение на сърцето.

В Съединените щати и Канада няколко старчески домове са излекували много успешно пациенти, чиито вени са загубили гъвкавост и са се запушили. Медът и канелата ги съживяват.

Артрит

Пациентите с артрит могат да пият чаша гореща вода с две супени лъжици мед и малка лъжимка канела на прах всеки ден, сутрин и вечер. Ако се приема редовно, дори хроничният артрит може да бъде излекуван. Скорошно изследване на университета в Копенхаген показа, че тези лекари, които са лекували пациентите си със смес от супена лъжица мед и половин чаена лъжичка канела преди закуска, потвърждават, че за една седмица от 200 пациенти 73 вече не са чувствали артритна болка, а след месец почти всички пациенти, които не са могли да ходят или да се движат поради болка, са се движели без да изпитват болка.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!