Кметът на Покрайна

Колко му трябва на човек, за да се почувства уважаван и обгрижван от някого? Не много, нали? Тази вечер се срещнах с хората от село Покрайна, които не само че са избрали кмета си Валентин Маринов преди осем години, но не се отказват от него и не желаят да го сменят с когото и да било и сега. Защото в негово лице са видели човека, кмета, който ги цени, който не прави разлика между свои и чужди, а помага на всеки, който го помоли. И прави всичко възможно родното му село да е подредено, хората да се чувстват комфортно. Той уважава всички хора и те – него. А това е напълно достатъчно, за да си имат взаимно доверие.

Валентин Маринов посрещна гостите кандидат-общински съветници от листата на МК СДС/НДСВ, Новото време, начело с д-р Цветан Ценков и Генади Велков под звуците на камерен духов оркестър:


Срещата с жителите на с. Покрайна, препълнили салона, откри д-р Ценков:


Десислава Тодорова, с корени от Покрайна, представи накратко биографията на Валентин Маринов:

Маринов представи своя отчет за своя втори мандат като кмет на селото, като акцентира на спокойния живот в Покрайна без кражби и посегателства и като благодари на хората за оказаното им доверие, както и за работата на своя служител Венцислав Окишелов:



Кметът изброи всички придобивки за хората в селото – лекар и стоматолог, периодични безплатни прегледи; безплатен топъл обяд за нуждаещите се, нови автобусни спирки с кафе-машини; нова чешма при църквата; изчистено е новото сметище; поставени са нови съдове за сметосъбиране, вкл. и за разделно събиране на отпадъците; две улици са асфалтирани, останалите – баластрирани и др. Той завърши с думите: „Бог да благослови Покрайна!“ под бурните аплодисменти на присъстващите.

За направеното в сферата на социалната политика, образованието и културата в община Видин говори Борислава Борисова, кандидат за общински съветник, досегашен зам.-кмет.

Десислава Тодорова представи реализираните и подготвени проекти за Видин.

Д-р Ценков благодари за оказаното му доверие преди четири години и поиска отново подкрепа от хората със същата бюлетина №70:


Срещата завърши с продължителни одобрителни ръкопляскания на жителите на с. Покрайна – знак, че ще подкрепят Валентин Маринов и екипа на д-р Цветан Ценков.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!