Задържаха организатори на незаконни хазартни игри във Видин

Под надзора на Окръжна прокуратура – Видин се проведе специализирана операция от служителите на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ на МВР в гр. Видин за разкриване на незаконно организиране и провеждане на хазартни игри , съобщават от институцията. В хода на работата е установено местонахождение на помещение в гр. Видин, специално оборудвано като игрална зала. Намерени са и са иззети парични суми, множество чипове за игра, както и високорисково наркотично вещество – кокаин.

При специализираната операция във въпросното помещение са установени 12 лица в момент на провеждане на незаконни хазартни игри. Разкрити са организаторите на престъпната дейност – К.П. (на 36 години) и П.Б. (на 34 години). Двамата са привлечени в качеството на обвиняеми за престъпления по чл. 321, ал. 6 от НК и по чл. 327, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2, вр. ал. 1 от НК и са задържани за срок до 72 часа.

Окръжна прокуратура – Видин внесе в съда искания за вземане на мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемите.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!