Кражба в Пешаково

На 8 февруари видинчанин сигнализирал на тел.112 за извършена кражба на вещи от имота му в с. Пешаково, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. При огледа на адреса разследващите констатирали проникване, чрез взломяване на дървени врати, на първия и втория етаж на къщата и в стопанската постройка в двора. Обект на посегателството, осъществено във времето от 5 до 8 февруари, били две медни пръскачки и меден казан с капак и лула. Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 8 февруари до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 15 сигнала. При осъществяване на контролната си дейност проверили 155 лица и 117 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили осем акта и 39 фиша.

На седем сигнала за пожари без материални щети са реагирали огнеборците през последното денонощие. Екипите гасили запалени отпадъци във видинския ж.к. “Крум Бъчваров“ и запалени сухи треви и храсти в Дунавци, Видин, Киреево и в землищата на Гомотарци, Делейна и Брегово.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!