Дигитален и актуален

Проектът ‚Дигитален и актуален“ е финансиран от Министерство на младежта и спорта по НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ.10а ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА (2023-2025) с №: НПИМД-КО1-М-135/2023, по договор No25-00-96 и се изпълнява от Средно училище „Св. св Кирил и Методий“ – град Брегово.

Дигитализацията се оценява като един важен процес, който вече активно е навлязъл в обществото, като е променил всички области на политическия, професионалния, социалния живот и личностните отношения и дейности на хората. Дигитализацията е навлязла в образованието, но все още има спорадичен и недотам целенасочен и организиран характер.

След преминаване на Академията, младите хора ще бъдат по ентусиазирани, с повишени умения и компетентности; Мерки за информираност и публичност по Програмата и проекта; Кръгла маса „Дигитален и актуален“; „IT Академия- Дигитален и актуален“ и Младежки фестивал „Дигитален и актуален“.

Заложените теми по време на академията „Дигитален и актуален“ ще бъдат полезни функции на Microsoft office пакет, анализ на база данни, текстообработка, видео обработка, дизайн, социални мрежи – възможност за развитие на бизнес, как може да ни бъде полезен изкуствения интелект; 3D проектиране; 3D мапинг и 3D принтиране.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!