Кражба от гараж

На 19 март при извършена проверка на частен адрес в с. Арчар полицаите установили четири кубика акация без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им произход, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Горски служител е съставил на стопанина акт по Закона за горите. По случая в РУ-Видин е заведена преписка по чл.235 от Наказателния кодекс.

Вчера в полицията постъпил сигнал за кражба от гаражно помещение в областния град. Обект на посегателството, извършено във времето от 9 до 19 март, били менгеме, метални профили, комплект гаечни ключове, печка тип „пернишка“ и метална плоча за бормашина. При огледа на местопроизшествието разследващите установили, че в помещението било проникнато чрез взломяване на врата. Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 19 март до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 12 сигнала. При осъществяване на контролната си дейност проверили 362 лица и 261 моторни превозни средства, а за констатираните нарушения съставили 39 акта и 60 фиша.

През изминалото денонощие огнеборците реагирали на четири сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в Новоселци и в землищата на Макреш и Рупци, както и запалени отпадъци в метален контейнер за смет в ж.к. „Бонония“ в областния град.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!