Столетница в Майор Узуново

Параскева Маринова отпразнува днес своя стогодишен юбилей. Достолепната рожденичка е родена в с. Градец, но се е омъжва и живее във Видин. Работи и се пенсионира като шивачка, след което се премества в Майор Узуново. Радва се на деца и внуци, съобщиха от Пресцентъра на Община Видин .

Празненството уважиха заместник-кметът Борислава Борисова и кметът на селото Станислав Георгиев. Той ѝ пожела здраве и спокойни старини, които да прекара заедно с близките за нея хора. Столетницата бе поздравена от Борисова: “Сто години е един живот, изпълнен с много житейски опит, един дълъг път, който сте извървели. Бъдете жива и здрава и се радвайте на всичко, коeто сте постигнала във Вшия живот”.

Заместник-кметът зарадва възрастната жена, като ѝ поднесе букет цветя, празнично украсена шоколадова торта, почетна юбилейна грамота, скромен подарък и поздравителен адрес от името на кмета на Община Видин д-р Цветан Ценков. „Малко са тези, които притежават съдбовната сила да преминат през изпитанията на цял един век. Радостен съм, че имам възможността да изразя почитта си към човек с толкова богат жизнен опит”, се казва в адреса.

Снимки: Пресцентър Община Видин

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!