Среща с думите

Четвъртият открит урок на проф. Венелин Терзиев с учениците от Средно училище „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Брегово ще се проведе на 19 април 2024 г. в Клисурския манастир край гр. Вършец, съобщиха от училището. Събитието се провежда под патронажа на г-н Илиян Бърсанов – кмет на Община Брегово и със съдействие на Видинска света митрополия.

Програмата включва специалното участие на писателя Тони Теллалов и архимандрит Антим – протосингел на Видинската света митрополия и игумен на Клисурския манастир „Св. св. Кирил и Методий“.

Тони Теллалов е автор на приказните истории за „Дугулите и вълшебното листо“, с които спечели сърцата на жадните за приключения деца. Писателят е носител на наградата „Бисерче вълшебно“ (2022) – единствената награда в България, която се определя от гласовете на детската аудитория.

В този своеобразен урок деца и гости ще пътешестват в света на думите и тяхното значение за откриване на смисъл в това ни човешко съществуване, ще дадат воля на мечтите и ще търсят отговор на незададени въпроси…

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!