Изгоря унгарска кола

20-годишен видинчанин е бил задържан в полицейския арест за притежание на наркотици. В петък, около 21.40 часа в ж.к. „Химик“, служителите на реда спрели за проверка мъжа и у него открили топче зелена, суха листна маса, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Тревата – с тегло 1.36 грама, реагирала на канабис при полевия наркотест. По случая в РУ-Видин е образувана предварителна проверка по чл.354а от Наказателния кодекс.

За времето от 5 часа на 28 април до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 19 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 156 лица и 132 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 21 акта и 29 фиша.

На 27 април в 17.46 часа постъпил сигнал за пожар в лекотоварен автомобил с унгарска регистрация по пътя в посока Монтана (в землището на с. Арчар). Причината – техническа неизправност. Пламъците унищожили превозното средство. При опит да потуши пожара водачът е получил изгаряния по ръката и лицето. На мъжа е била оказана помощ на място от екип на ЦСМП-Видин.

Същия ден екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци в района на ж.к. „Заводско селище“. При пожара няма нанесени материални щети. На 28 април, след постъпил сигнал в 1.11 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци в контейнер на ул. „Александър Стамболийски“ в града. При пожара няма нанесени материални щети.

Снимката е илюстративна
Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!