Видински проект представлява България в конкурс на Европейската комисия

Проектът „Реставрация и адаптация на Синагога – Видин в туристически обект „Културен център „Жул Паскин“ (с бенефициент Община Видин) е един от петте финалисти, които ще представляват България в конкурса REGIOSTARS на ниво Европейски съюз.

Проектите, които ще представляват България в конкурса „RegioStars“ на ниво Европейски съюз са: „Обновяване и модернизиране на пешеходната зона в централната част на град Враца“ – 876 гласа; „Регистрация и адаптация на Синагога – Видин в туристически обект „Културен център“ „Жул Паскин“ – 283 гласа; „Светът на траките“ – Казанлък – 116 гласа; „Създаване на модернизирани учебни условия за професионално образование в община Бяла Слатина“ – 99 гласа и „Обновяване на културна инфраструктура – зала Добрич“ – 58 гласа.

Европейската комисия обяви старта на 17-то издание на конкурса REGIOSTARS за 2024 г. за най-добрите проекти, финансирани от Политиката на сближаване на 21 февруари 2024 година. В конкурса могат да участват приключили проекти, които са получили съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие, Кохезионния фонд, Европейския социален фонд (Европейският социален фонд плюс) и Фонда за справедлив преход. REGIOSTARS е годишно състезание, което се организира от Генерална дирекция „Регионална и селищна политика“ на ЕК от 2008 г. насам. През годините то се превърна в европейски етикет за отлични постижения за проекти, финансирани от ЕС, които демонстрират въздействието и приобщаването на регионалното развитие.

Предстои подготовка на финалистите за голямото състезание на ниво Европейски съюз.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!