Дрогирани шофьори от Връв и Видин

Двама водачи, шофирали леки автомобили под въздействието на наркотични вещества, са били задържани вчера в полицейския арест за срок до 24 часа. Към 16.20 часа на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град униформени спрели за проверка „Мазда“ с видинска регистрация, управлявана от 41-годишна от с. Връв, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. При тестване с техническо средство пробата на жената реагирала положително на опиати. Снощи, малко преди 22 часа, в района на видинската южна промишлена зона полицейски екип проверил 21-годишен жител на областния град, който шофирал „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата му реагирала положително на кокаин. И двамата водачи са отказали да дадат проби за медицинско изследване. По случаите са образувани бързи производства.

На 21 май, на ул. „Цар Александър II“ в областния град, полицейски екип засякъл лек автомобил „Фолксваген Голф“ без поставени регистрационни табели, управляван от 35-годишен видинчанин. При последвалата проверка било изяснено, че колата не е регистрирана по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

За времето от 5 часа на 21 май до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 18 сигнала (три от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 224 лица и 134 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 21 акта и 78 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!