Такси удари пешеходец

20 000 къса цигари без бандерол са иззели вчера служители на РУ-Белоградчик. По случая е задържан 20-годишен жител на градчето, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Нередовната акцизна стока била открита в багажника на управляван от него лек автомобил „Фолксваген Голф“, проверен в с. Долни Лом. Оперативна група е извършила оглед. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и приведен в ареста на районното управление. Работата на разследващите продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс.

Късно снощи, около 23.10 часа, на бул. „Панония“ полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Алфа Ромео“ с видинска регистрация, управляван от 41-годишен жител на областния град. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1.54 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22 май на ул. „Широка“ в областния град полицейски служители проверили лек автомобил „Фиат“, управляван от 54-годишен видинчанин, и установили, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

На 22 май в 15.04 часа в полицията постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на кръстовището на улиците „Широка“ и „Христо Ботев“ в областния град. При работещ трисекционен светофар, на зелен сигнал, таксиметров автомобил „Фиат“, управляван от 62-годишен водач, при ляв завой отнел предимство на 73-годишен пешеходец, пресичащ на пешеходната пътека. Мъжът бил прегледан в ЦСМП, медиците констатирали фрактура на пръст. Тестът с дрегер на водача не е отчел наличие на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!