Броят на нарушенията нараства

На 10 юли, при полицейска проверка на видинчанка в с. Капитановци било установено, че същата държи в себе си 160 къса цигари без бандерол, с надпис на кутиите „Karelia Blue”. Същия ден, в близост до нефункционираща маса в Общински пазар – Видин, униформените намерили два пакета тютюн без бандерол и с общо тегло 0.350 кг. По случаите в ОДМВР и РУ-Видин са заведени две преписки, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

На 10 юли в с. Горни Лом, полицаите установили, че в жилищна сграда на два етажа, обитавана от 19-годишен мъж, е осъществено неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа, с което е създадено условие за непълното отчитане на потребената електрическа енергия. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Двама видинчани са задържани за нанесен побой на 11 юли. В 4.35 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за възникнало сбиване в дискотека „Импулс Палас“ в областния град. Било установено, че е нанесен побой на 42-годишен охранител на дискотеката от двама видинчани (сещате се какви точно) – на 18 г. и на 22 г., които са задържани за срок до 24 часа в полицейския арест. Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

35-годишен жител на с. Плешивец, седнал зад волана след употреба на алкохол, е задържан вчера за срок до 24 часа. На 11 юли около 23.30 часа в селото, мъжът шофирал лек автомобил „Опел Корса“, а при тестването му с дрегер пробата отчела показание 2,81 промила. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Вчера в РУ-Видин е образувано досъдебно производство за това, че за времето от 21.00 часа на 11 юли до 10.00 часа на другия ден неизвестно лице срязало 4 бр. външни гуми и счупило странично огледало на лек автомобил „Форд Куга“, собственост на 35-годишна видинчанка. Работата по случая продължава.

31-годишен жител на с. Капитановци е задържан вчера за срок до 24 часа. На главен път Е-79, в близост до разклона за с. Срацимир, мъжът управлявал мотоциклет „Сузуки“ без свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от наложеното му по административен ред наказание за същото деяние. По случая в РУ-Кула е образувано бързо производство.

За времето от 5 часа на 12 юли до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 29 сигнала (два от тях за нарушаване на нощната тишина), проверили 186 лица и 112 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 19 акта и 9 фиша.

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!