Цветен надпис „Видин“ разкраси Крайдунавския парк

Новата придобивка е монтирана близо до Пристанището и е подарък за гражданите и гостите на Видин от Инър Уийл клуб в града, който отбелязва 20 години от основаването си, съобщиха от Пресцентъра на Община.

На символичното откриване присъстваха кметът д-р Цветан Ценков, заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова и дами от Клуба. Д-р Ценков благодари за инициативността на жените, които събират средства от благотворителни каузи, за да осъществят идеята си и така Видин да придобие по-цветен облик. Кметът отбеляза също, че избраното за целта пространство не е случайно, защото надписът ще привлича вниманието и ще прави хубаво впечатление на туристите от акостиращите в града круизни кораби.

„Надяваме се тук да стане любимо място за нашите съграждани и гости и тези цветни букви да донесат много настроение и усмивки за всички“, заяви президентът на Инър Уийл клуб Видин Ася Пешева.

Inner Wheel (Инър Уийл) е една от най-големите доброволни организации на жени в света със статут на неправителствена организация в ОOН и представителства в Женева, Ню Йорк и Виена. В момента клубовете по света имат над 110 000 членове в повече от 100 страни.

Всички членове на Инър Уийл, независимо от своята националност, се ръководят от едни и същи цели: насърчаване на приятелството; лична служба в полза на обществото и подпомагане на международното разбирателство.

Ако ротондата със старите имена на града не беше разрушена, това място щеше да е събрало минало и настояще ведно.

Снимка: Пресцентър Община Видин

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!