Каруци, крадци, пияни…

46-годишен мъж от с. Салаш, управлявал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан за срок до 24 часа, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 29 март, около 23.35 часа в гр. Белоградчик, полицейски служители спрели за проверка „Ситроен“. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1,87 промила. Мъжът отказал кръвна проба за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 март, около 15 часа, в с. Връв полицейски служители спрели за проверка мотопед без поставени регистрационни табели. Униформените установили, че водачът – 18-годишен местен жител, е неправоспособен. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 29 март при извършена проверка в гр. Белоградчик полицаи засекли две каруци, натоварени с дърва без контролна горска марка. Служители на горското стопанство иззели дървесината, а на двама местни жители съставили актове по Закона за горите. По случаите в районното управление за заведени две преписки.

На 29 март в 10.05 часа жителка на гр. Кула сигнализирала на тел.112 за повреден лек автомобил, собственост на съпруга й. Пристигналите на мястото полицейски служители изяснили, че колата – „Мицубиши Колт“, била паркирана на улица в градчето ден по-рано, а при огледа констатирали счупено предно панорамно стъкло, изкривена в горната си част лява греда и надраскан капак на двигателния отсек. Разследването по случая продължава, в РУ-Кула е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.216 от наказателния кодекс.

Във времето от 17 до 29 март неизвестно лице чрез взломяване на прозорец е проникнало в апартамент на ул. “Алеко Константинов“ в областния град. От жилището била извършена кражба на два гоблена и телевизор. По случая работи РУ-Видин, образувано е досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!