Назначиха Районна избирателна комисия във Видин

Централната избирателна комисия /ЦИК/, с Решение № 55-НС от 20 май 2021 г., назначи Районна избирателна комисия /РИК/ в Пети изборен район – Видински, за изборите за народни представители на 11 юли 2021 г., съобщиха от Пресцентъра на Областна администрация.

Днес областният управител Огнян Асенов се срещна с ръководството на Районна избирателна комисия в Пети изборен район – Видински – председателя Павел Петков, заместник-председателите Даниел Цветанов и Иван Перчински и секретаря Ирена Николова. Обсъдени бяха въпроси, свързани с организационно-техническата подготовка на предстоящите избори за народни представители и осигуряване на условия за работа на комисията.

Областният управител отбеляза, че съвместните и координирани действия на компетентните институции и изборната администрация на местно ниво са ключови за гарантиране на честния вот и защитата на избирателните права на гражданите. Асенов увери, че от страна на Областна администрация районната избирателна комисия може да разчита на пълно съдействие с цел създаване на ефективна организация за провеждането на демократични избори при гарантиране на върховенството на закона.

Съставът на РИК – Видин включва 13 членове. За председател на комисията е назначен Павел Петков, заместник-председатели са Даниел Цветанов и Иван Перчински, а секретар – Ирена Николова. Членове на комисията са: Пламенка Цветкова, Елеонора Петрова, Захарин Захариев, Славяна Николова, Ваня Василева, Веса Гидова, Соня Иванова, Наталия Петрова, Бисерка Борисова.

Съгласно решението на ЦИК, Районната избирателна комисия – Видин встъпва в правомощията си на 22 май 2021г. РИК ще осъществява дейността си в административната сграда на Областна администрация Видин на адрес: гр. Видин, ул. „Дунавска“ № 6, ет. 1, зала №1 и №2; Телефони за връзка с комисията: 094 / 92 30 05; 0885 627 005; 094 / 92 30 07; 0885 858 007.

Снимка: Пресцентър Областна администрация

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!