Пълна луна и пълно лунно затъмнение днес

В 14.15 ч.(българско време) настъпва пълнолуние, а 4 минути по-късно – пълно лунно затъмнение. То няма да бъде видно от България и това е много добра новина – означава, че страната ни няма да е засегната от него. Винаги стават сериозни обществено-политически събития или природни явления, когато сянката на затъмнението премине през територията на някоя държава. Това затъмнение ще се наблюдава от жителите на Австралия, Тихия океан, Източна Азия, Северна и Южна Америка.

Пълнолунието се усеща от много хора – превъзбудата у чувствителните хора е силна, реакцията дори на дребни стимули е остра, но краткотрайна. Макар да сме преситени от информация за лъжи и злоупотреби, и да смятаме, че няма накъде повече, има и ще има.

Това затъмнение може да провокира постъпването на очаквани новости, събития и информация, която да даде нов тласък на текущите събития. Информацията, която ще излезе на повърхността, може много да ни помогне правилно да насочим своите усилия и действия. Но, понеже участва Нептун, който размива границите и вниманието ни, то трябва много внимателно и деликатно да се борави с постъпилата информация и предложения, защото може да има неточности, двойнствени ситуации, грешки и заблуждения.

Най-силно ще усетят това затъмнение знаците: Стрелец, Близнаци, Дева и Риби, както и тези, които имат планети и активни точки в тези знаци, в това число и асцендент.

Не трябва да се очакват само напрегнати и лоши събития от затъмненията. Често те активират и хубави неща и награди в живота ни. Друг път може дори изобщо да не ги усетим – всичко зависи от тенденциите от собствения ни хороскоп и дали той влиза в резонанс с точката на затъмнението.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!