Топка с автограф на Стоичков продадена за 400 лева на благотворителен мач на МВР във Видин

За трета поредна година видинският полицейски спортен клуб „Видапол“ организира благотворителен футболен турнир на малки врати в памет на дългогодишния служител на Районно управление – Видин старши полицай Пламен Вълков – починал, докато изпълнява служебния си дълг, съобщиха от Пресцентъра на Община Видин. Спортната надпревара се проведе на 24-ти и 25-ти юни на стадион „Георги Бенковски“. В надпреварата се включиха 16 отбора, разделени в четири групи.

Днес се играха полуфиналните и финалните срещи. След това се проведе и официалната церемония по награждаване на най-добрите футболисти. Купата за първо място отиде при отбора „Краси и приятели“. Тя бе връчена от заместник-директора на Областна дирекция на МВР – Видин Мирослав Милков. Заместник-кметът на Община Видин Светослав Скорчев награди класиралите се на второ място – футболистите от „Троянски кон“. Трети стана отборът на „Ботев“-Грамада, който бе награден от Лъчезар Лазаров – член на Управителния съвет на СК „Видапол“. На четвърто място се нареди отборът на РУ – Видин, който получи купата си от Мирослав Милков. Началникът на отдел „Охранителна полиция“ в МВР – Видин Петър Петров връчи приза за най-добър вратар на Християн Найденов. За голмайстор на турнира бе избран Александър Петров, който получи отличието си от Красимир Николов – член на Управителния съвет на СК „Видапол“. „Отборът на феновете“ бе удостоен с купата за феърплей от председателя на СК „Видапол“ Благомир Кънчев.

Бургаският спортен и футболен клуб „Свети Никола“ и председателят на клуба Павлин Ковачев са подкрепили каузата, предоставяйки за благотворителен търг футболна топка с автограф на Христо Стоичков. Фен артикулът бе продаден за 400 лева.

С едноминутно мълчание бе почетена паметта на Пламен Вълков. Средствата, събрани по време на турнира, ще бъдат дарени на деца на загинали служители на МВР от област Видин.

Снимка: Пресцентър на Община Видин

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!