Шофьор без книжка съборил ограда

34-годишен от Видин, шофирал служебен автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Вчера около 13.30 часа в град Видин униформени спрели за проверка лек автомобил „Ауди Q7“ със софийска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на кокаин. Той дал и проби за изследване. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 04 януари в 00.06 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в гр. Видин. Лек автомобил „Форксваген Голф“ с видинска регистрация, чужда собственост, управляван от неправоспособен 18-годишен водач е съборил оградна мрежа на улица в гр.Видин. При тестване с техническо средство за наличие на алкохол пробата на водача отчела 1,65 промила. Униформените съпроводили мъжа до ЦСМП, където е дал проби за медицинско изследване. Лицето е задържано за срок до 24 часа в полицейския арест. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 03 януари до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 18 сигнала (два от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 264 лица и 158 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 29 акта и 61 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!