Новият председател на „Видабаскет“

Дългоочакваното официално влизане на Людмил Радулов в управлението на видинския баскетбол вече е факт, след като Общото събрание на клуба единодушно го избра за председател на Баскетболен клуб “Видабаскет“, съобщиха от формацията.

Радулов е име в баскетбола, което не се нуждае от представяне. Бившият състезател на националния отбор и ЦСКА завърши кариерата си именно във „Видабаскет“, като винаги е помагал и е стоял близо до клуба. От днес един от най-добрите гардове на България през последните 25 години, заедно със своя екип, се ангажира пряко с ръководенето на баскетболната дейност във Видин за издигане авторитета на един от най-обичаните спортове в града. Амбицията му е да приобщи всички баскетболни деятели към благородната кауза и постигане на поставените цели за изграждане на силна детско-юношеска школа и връщане сред елита на страната. В управлението на клуба влиза и Пламен Николов – бизнесмен и един от собствениците на Телевизия „Видин“, който също е познато име за видинския баскетбол. Активно е помагал в годините на прехода, с дял при набавяне на началния финансов капитал при учредяването на „Видабаскет“.

Още с встъпването си в длъжност новият Управилен съвет предприе спешни мерки за финансов стабилитет и спасяването на мъжкия отбор. С привличането на трима нови състезатели резултатите вече са налице – резултатна игра и първа убедителна победа в столичната зала „Триадица“ над „Волтрон“ с 83:63. Предстоят реформи и преструктуриране на детската школа на клуба, създаване на работещ баскетболен сайт, който по най-добрия начин да представя и популяризира дейността на клуба.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!