Загинал в пожар

На 6 март в РУ-Видин постъпил сигнал за открито безжизнено тяло на 41-годишен мъж в апартамента му в областния град. При огледа на местопроизшествието разследващите установили обгаряния по тялото, а около него – следи от локален пожар и обгорели цигарени изделия. Данни за насилствена смърт не са били констатирани. Трупът е транспортиран за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Тази сутрин, в 6.20 часа, постъпил сигнал за пожар в пристройка на къща в с. Капитановци. Пристигналите на адреса два екипа на видинската пожарна служба потушили пламъците. Причината – късо съединение. Огънят унищожил около 30 кв.м. покривна конструкция и домашно имущество, къщата е била спасена.

27-годишен столичанин, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в ареста на РУ-Белоградчик. На 6 март, около 11.30 часа, в с. Тополовец униформени спрели за проверка лек автомобил „БМВ“ със софийска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на шофьора е реагирала положително на кокаин. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

За времето от 5 часа на 6 март до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 24 сигнала (два от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност проверили 196 лица и 138 моторни превозни средства, а за констатираните нарушения съставили 23 акта и 53 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!