Пожар на соларни панели

На 1 май в 16.20 часа на тел.112 постъпил сигнал от водач на товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ – фирмена собственост, за кражба на чантичка с пари от кабината на превозното средство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Мерцедесът е бил паркиран, с незаключена предна лява врата, пред бившия промкомбинат на ул. „Цар Симеон Велики“ във Видин. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Работата по разследването на случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по описа на РУ-Видин.

На 30 април, след постъпил сигнал в 11.17 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин потушили пожар в стая на къща в гр. Дунавци. Причината – късо съединение. Пламъците унищожили техника и мебели, сградата била спасена.

На 1 май в 15.44 часа постъпил сигнал за пожар в бившия стопански двор на машинно-тракторната станция в землището на с. Гъмзово. Пристигналите на мястото три екипа на РСПБЗН-Видин потушили пламъците. Огънят унищожил голямо количество немонтирани соларни панели. Спасени били сграда и лек автомобил. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Според първоначалните данни няма умишлено човешко действие, вероятно пожарът е възникнал поради близостта на панелите до комина на постройката. По случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!